Uppdateringar i forumet

Tyck till om ForumGas. Meddelanden från oss bakom webbplatsen.
Skriv svar
Användarvisningsbild
Oldfield
Inlägg: 329
Blev medlem: 2007-08-25, 22:23
Ort: Kalmar

Uppdateringar i forumet

Inlägg av Oldfield » 2008-03-26, 23:19

Är det bara jag som har problem med symbolerna för nya inlägg på forumet? När jag klickar på ett subforum på förstasidan där det visas att ett nytt inlägg har kommit så syns inte det när väl trådarna listas. Svårt att överblicka vilka trådar som det har kommit nya inlägg i.

Användarvisningsbild
Johan
Inlägg: 880
Blev medlem: 2005-09-22, 16:09
Ort: Göteborg

Inlägg av Johan » 2008-03-27, 09:48

Märker inget när jag testar.

(Jag trycker alltid på "Visa nya inlägg sedan ditt senaste besök"-länken annars).
?- Did the Labion Terror Beast ever solve the Rubic puzzle
Opel Zafira 04

Användarvisningsbild
taz
Inlägg: 706
Blev medlem: 2005-10-24, 15:41
Ort: Göteborg

Inlägg av taz » 2008-03-27, 12:46

Jag har inga problem med detta. Men däremot om jag loggar in på morgonen och ser att det är 5 nya inlägg och inte bryr mig om att läsa dem.. stänger ner webläsaren och sen går in igen så visar den 0 nya inlägg.. Men det är väl så det är designat antar jag.. Den håller inte reda på vilka du läst utan bara vilka som är nya sen du var inne sist...

Oldfield.. du kanske har något felinställt i din webläsare? Vad har du förnågon? O vilken version?
Bild Passat Variant TSI Ecofuel DSG -10 | Bild Volvo S60 Bi-Fuel Aut.-06 (Såld)

Användarvisningsbild
Oldfield
Inlägg: 329
Blev medlem: 2007-08-25, 22:23
Ort: Kalmar

Inlägg av Oldfield » 2008-03-28, 13:27

Idag verkar det inte vara några problem längre. Kör Mac OS X och Safari 3.1

Men nu ser allt ut som det brukar igen. Tillfällig hosta möjligen.

Skriv svar