Defekt Zafira säljes billigt... (bortskänkes!!!)

Diskutera fritt. Plats för Köp&Sälj.
Tobbsvensson
Inlägg: 2
Blev medlem: 2013-01-20, 08:52

Defekt Zafira säljes billigt... (bortskänkes!!!)

Inlägg av Tobbsvensson » 2013-01-21, 00:05

Hej!

**** Såld ****

Dock låter jag min "berättelse" ligga kvar och önskar nye ägaren all lycka med reparationerna!


Har en Opel Zafira CNG 03 som gått ca 23.500 mil... Haft en del problem med gasdriften, vilket bland annat "ätit upp" katalysatorn på den. Fått konstaterat av ANA i Trollhättan att det är gasspridarna som är problemet. Men jag känner inte att jag vill lägga 10.000:- på spridare, 4000:- ink arbetskostnad på Kat (hittade beg från en Opel Combo gas som ska passa, finns på firma), + något eventuellt ytterligare då den är obesiktigad för 2012 och kan ha något mindre fel ytterligare. (Står i uthus just nu, som kan vara svårt att komma åt om det blir mer snö, men ännu så länge går den troligen att backa ut utan vidare snöskottning...)

Den var inne på kampanj och fick nya gastankar i oktober 2012, vilket man trodde kanske kunde lösa problemen med dålig gång på gas. Det gjorde det förstås inte, men nu sitter 4 nya fina röda tankar på den. Dessutom har den ny kamrem och vattenpump sedan 500 mil.

Skrotning kanske är det enda raka, men å andra sidan så går den toppenbra på bensin och skulle säkert göra så även på gas med nya spridare. Därför undrar jag om det finns någon som vill ge mig 2.000:- för bilen, med ok vinterdäck (friktion) på plåtfälg och 4 hyggliga sommardäck på fina aluminiumfälgar. Ni får med takräck och bagagerumsmatta i gumma på köpet. Vore trevligt om den kunde fortsätta rulla och bidra till lägre utsläpp av växthusgaser.

Hör av er på mail tobbsvensson@mac.com